Cart

Tapes d'àlbum - Projectes

Diumenge, 06 Agost 2017
Tapes d'àlbum - Projectes - Projecte Gaudi

Projecte Gaudi

Autor: Montse Soriano/Fernanda del Burgo Centre: CEIP Vicente Aleixandre Nivell: Educació Primària (CI) Materials: Alumnes: cartolina, retoladors, colors, ceres, pegament, paper Descripió: - Cada nen o nena té una imatge fotocopiada d´en Gaudí (en cotxe o volant a sobre del drac del Parc Güell). El pinta, l´enganxa sobre cartolina i el retalla. - En una cartolina de la mida escollida fa l´ambientació (edificis i altres elements de l´obra d´en Gaudí). - Amb dues tires de paper fa un plegat per unir en Gaudí al paisatge que ha pintat (queda en volum) - en-GB Author: Montse Soriano / Fernanda of Town Center: CEIP Vicente Aleixandre Level: Primary (CI) Materials: Students: cardboard, markers, colors, crayons, glue, Descripió paper : - Each child has a photocopied image d´en Gaudí (by car or flying on dragon Parc Guell). The paints on cardboard and cut l´enganxa. - In a card the size chosen for l´ambientació (buildings and other elements of the work d´en Gaudí). - With two strips folded ago to join the Gaudí landscape painted (volume is) - es-ES Autor: Montse Soriano / Fernanda del Burgo Centro: CEIP Vicente Aleixandre Nivel: Educación Primaria (CI) Materiales: Alumnos: cartulina, rotuladores, colores, ceras, pegamento, papel Descripió: - Cada niño o niña tiene una imagen fotocopiada d´en Gaudí (en coche o volando encima del dragón del Parque Güell). El peine, l´enganxa sobre cartulina y lo recorta. - En una cartulina del tamaño elegida hace ambientación (edificios y otros elementos de la obra d´en Gaudí). - Con dos tiras de papel hace un plegado para unir en Gaudí al paisaje que ha pintado (queda en volumen)
Tapes d'àlbum - Projectes - Som estrelles de mar

Som estrelles de mar

Autor: ANNA M. RAMÍREZ DELGADO
Centre: CEIP PAU CASALS
Nivell: P5
Materials:
1 FULL DE CARTOLINA BLAVA, GOMAESPUMA, RETOLADOR NEGRE PERMANENT, ULLS, COLA BLANCA, vernís, 1 PINZELL, BOA VERDA, 2 TIRES DE CARTOLINA, MAIA DE FRUITA, PINTURA Acrílica, PLASTILINA BLANCA I BLAVA.
Descripió:
Calcar la forma de l´estrella sobre paper de gomaespuma i retallar. Decorar l´estrella dibuixant amb permanent boca, nas i puntets o ratlles a les potes, segons la imaginació i creativitat personal. Enganxar els ulls Mòbils de plàstic amb cola blanca ajudant-nos amb un pinzell. Fer una cadena amb dues tires de cartolina d´1cm de gruix i uns 10cm de llarg superposant i doblegant un tros sobre un altre. Enganxar un costat de la cadena al darrera de l´estrella amb cola blanca i fixar l´altre costat a la tapa, d´aquesta manera li donem volum a l´estrella i certa mobilitat. Pintar la maia de fruites de colors verd i vermell, de manera que semblin algues i coralls. Un cop seca tallar-la en tres trossos i enganxar-la a la part inferior de la tapa. Tapar la part de sota de la maia amb boa verda (que prèviament haurem tallat a trossets) que enganxarem amb cola. Finalment farem les bombolles fent 3 ó 4 boletes amb plastilina blava i l´aixafarem, amb la plastilina blanca farem uns xurros primets i anirem tallant per a posar damunt les bombolles com si fos un tros de lluna. Enganxarem les bombolles a un costat de l´estrella i les envernissarem amb cura. I ja tenim la tapa acabada!!
-
-