Cart

Back

Tapes d'àlbum - Projectes

Diumenge, 06 Agost 2017
Tapes d'àlbum - Projectes - Projecte Gaudi

Projecte Gaudi

Autor: Montse Soriano/Fernanda del Burgo Centre: CEIP Vicente Aleixandre Nivell: Educació Primària (CI) Materials: Alumnes: cartolina, retoladors, colors, ceres, pegament, paper Descripió: - Cada nen o nena té una imatge fotocopiada d´en Gaudí (en cotxe o volant a sobre del drac del Parc Güell). El pinta, l´enganxa sobre cartolina i el retalla. - En una cartolina de la mida escollida fa l´ambientació (edificis i altres elements de l´obra d´en Gaudí). - Amb dues tires de paper fa un plegat per unir en Gaudí al paisatge que ha pintat (queda en volum) - en-GB Author: Montse Soriano / Fernanda of Town Center: CEIP Vicente Aleixandre Level: Primary (CI) Materials: Students: cardboard, markers, colors, crayons, glue, Descripió paper : - Each child has a photocopied image d´en Gaudí (by car or flying on dragon Parc Guell). The paints on cardboard and cut l´enganxa. - In a card the size chosen for l´ambientació (buildings and other elements of the work d´en Gaudí). - With two strips folded ago to join the Gaudí landscape painted (volume is) - es-ES Autor: Montse Soriano / Fernanda del Burgo Centro: CEIP Vicente Aleixandre Nivel: Educación Primaria (CI) Materiales: Alumnos: cartulina, rotuladores, colores, ceras, pegamento, papel Descripió: - Cada niño o niña tiene una imagen fotocopiada d´en Gaudí (en coche o volando encima del dragón del Parque Güell). El peine, l´enganxa sobre cartulina y lo recorta. - En una cartulina del tamaño elegida hace ambientación (edificios y otros elementos de la obra d´en Gaudí). - Con dos tiras de papel hace un plegado para unir en Gaudí al paisaje que ha pintado (queda en volumen)
Tapes d'àlbum - Projectes - Som estrelles de mar

Som estrelles de mar

Autor: ANNA M. RAMÍREZ DELGADO
Centre: CEIP PAU CASALS
Nivell: P5
Materials:
1 FULL DE CARTOLINA BLAVA, GOMAESPUMA, RETOLADOR NEGRE PERMANENT, ULLS, COLA BLANCA, vernís, 1 PINZELL, BOA VERDA, 2 TIRES DE CARTOLINA, MAIA DE FRUITA, PINTURA Acrílica, PLASTILINA BLANCA I BLAVA.
Descripió:
Calcar la forma de l´estrella sobre paper de gomaespuma i retallar. Decorar l´estrella dibuixant amb permanent boca, nas i puntets o ratlles a les potes, segons la imaginació i creativitat personal. Enganxar els ulls Mòbils de plàstic amb cola blanca ajudant-nos amb un pinzell. Fer una cadena amb dues tires de cartolina d´1cm de gruix i uns 10cm de llarg superposant i doblegant un tros sobre un altre. Enganxar un costat de la cadena al darrera de l´estrella amb cola blanca i fixar l´altre costat a la tapa, d´aquesta manera li donem volum a l´estrella i certa mobilitat. Pintar la maia de fruites de colors verd i vermell, de manera que semblin algues i coralls. Un cop seca tallar-la en tres trossos i enganxar-la a la part inferior de la tapa. Tapar la part de sota de la maia amb boa verda (que prèviament haurem tallat a trossets) que enganxarem amb cola. Finalment farem les bombolles fent 3 ó 4 boletes amb plastilina blava i l´aixafarem, amb la plastilina blanca farem uns xurros primets i anirem tallant per a posar damunt les bombolles com si fos un tros de lluna. Enganxarem les bombolles a un costat de l´estrella i les envernissarem amb cura. I ja tenim la tapa acabada!!
-
-

Et presentem el nou Mes Que Tapes, que hem renovat amb un doble objectiu: per una banda facilitar la visualització de les imatges, tant en ordinadors com en dispositius mòbils, i per una altra fer més àgil i ràpida la tramesa de fitxers per tal que pugueu compartir les vostres creacions des del vostre mòbil i sense gaires entrebancs.
Ara el procés de tramesa és molt fàcil, només cal activar l'opció TRAMESA D'IMATGES del menú superior i, si ho feu des d'un mòbil, fer la foto, omplir els camps del formulari, i enviar-la.
Aquest espai no seria possible sense la vostra col·laboració, és per això que les vostres aportacions són necessàries per tal que aquest recull d’idees i materials es vagi renovant i ampliant cada dia.
Volem donar les gràcies a tothom que ha col·laborat per fer possible aquest espai i a tothom que ho farà en el futur. Si trobes útil aquest espai, t'animem a trametre les teves aportacions.
Pels nostàlgics, conservem l'espai antic en segon pla. Podeu accedir des del banner MESQUETAPES-RETRO que trobareu a l'esquerra de la pantalla.
Si tens algun suggeriment, dubte, o detectes alguna anomalia, t'agrairem que ens la comuniquis a mesqtapes@gmail.com

Gràcies per la teva col·laboració