Recull d'idees per treballar a l'escola
Inici > Ambientació > Murals
Clica per veure la imatge a mida completa

Arbre florit de primavera

La primavera ha arribat i tot comença a florir, a la classe hem volgut fer un arbre florit per viure més de prop la primavera.
El/la mestre/a dibuixa un arbre en un paper d'embalar. Els/les alumnes pinten l'arbre amb ceres toves de colors marrons. A continuació esquitxen pintura de tons blaus amb pinzells i raspalls de dents per simular el cel. I per fer l'herba, estampen esponges amb pintura de tons verds.
Conjuntament decidim com fer les flors de l'arbre, cada arbre fa un tipus de flors, no podem tenir diferents flors en un arbre. Un cop decidides les flors, el/la mestre/a prepara una flor per cada infant, al centre hi enganxen boles de paper de seda de color groc que han preparat anteriorment i a cada pètal hi enganxen paper de seda, que han ja han estripat, de color rosa i de color vermell simultàniament. Ja tenim l'arbre a l'aula, i fa molt goig. Ara només ens falta esperar si veiem una oreneta, perquè ja sabeu: Primavera començada, oreneta arribada.

Valora aquest fitxer (Valoració actual: 3 / 3 amb 1 vots)
Informació del fitxer
Nom del fitxer:IMG_4624.jpg
Nom de l'àlbum:allavina / Murals
Valoració (1 vots):333(Mostra els detalls)
Paraules clau:Arbre / Primavera / Flors
Materials necessaris:Paper d'embalar, ceres toves marrons, pintura blava, pintura verda, pinzells, raspalls de dents, esponges, cartolina blanca per dibuixar les flors, paper de seda groc, rosa i vermell i cola blanca.
Nivell:Educació Infantil
Autor/a:Anna Llavina
Centre:CEIP L'Estany
Mida del fitxer:192 Kb
Data de creació:08 de Maig de 2009
Dimensions:767x 1024 píxels
Visualitzat:4899 visites
URL:http://www.mesquetapes.com/displayimage.php?pid=503
Favorits:Afegir a favorits